Овен Ангелски: щедър и даващ. Те казват истината, каквато и да

...
 
Овен
Ангелски: щедър и даващ. Те казват истината, каквато и да
Коментари Харесай

Ангел и демон: вижте как изглеждат двете лица на зодиакалните знаци

 

Овен

Ангелски: великодушен и даващ. Те споделят истината, каквато и да е тя. Застават са зад приятелите си. Винаги са там, с цел да те защитят.

Демонични: припомнят ви за неточности от предишното във всички разногласия. Те желаят естествена връзка, само че не вършат нищо за това. Сладки са, само че могат да те унищожат за 5 секунди. Те се преструват, че ви слушат, само че в действителност възнамеряват да ви пресечен с извънредно скучната си история.

Телец

Ангелски: постоянно ще се застъпят във вашата отбрана. Уверени в това, което вършат. Най-готините хора за излизане. Никога няма да ви разочароват.

Демонични: те са груби и не се интересуват от вашето мнение. Те мислят единствено за персонални облаги. Най-упоритите и мързеливи хора са в такива моменти. „ Каквото е мое, е единствено мое. “

Близнаци

Ангелски: доста подсъзнателен и постоянно мисли надълбоко. Най-доброто се черпи от всяка неприятна обстановка. Може да се сприятелява с всеки. Винаги е положителен, даже в стая, цялостна с злобари.

Демоничен: Твърде доста подвластен от мнението на другите. Обичат да се майтапят с другите за развлечение. Променят мнението си 1000 пъти дневно. Лесно се нервират, в случай че игнорирате техните позвънявания или известия.

 

Лъв

Ангелски: спонтанни и занимателни. Обичат да глезят другите и да се грижат за хората към тях. Могат да реализират каквото си желаят. Винаги се пробват да постъпват вярно.

Демонични: слагат вашите потребности под своите и ви гледат отвисоко. Те хленчат прекомерно постоянно. Постоянно се нуждаят от вашето утвърждение. Те имат вяра, че светът се върти към тях.

Рак

Ангелски: в никакъв случай не карат хората да поддържат тяхното мнение. Никога не нараняват съзнателно другите с дейностите си. Мечтателен и пряк. С децата са страхотни.

Демонични: въобще не управляват страстите си. Постоянно трансформират настроението си и се тревожат за всичко. Те не могат да изпълнят всички задания в точния момент. Непрекъснато мрънкат на всички в близост.

Дева

Ангелски: образован и доста любопитен знак. Добре вземат решение всички проблеми. Те добре осъзнават своите дефекти и работят върху тях.

Демоничен: Могат да бъдат доста изборни. Склонни са да управляват всичко. Ако са в неприятно въодушевление, те превърлят гнева си върху другите. Постоянно подлагат на критика другите хора.

Везни

Ангелски: обичат всички в близост. Внасят баланс в най-нестабилните обстановки. Те не се влюбват елементарно, само че откакто се влюбят, това е вечно. Ще ви поддържат до края.

Демонични: Лесно намразват другите. Те елементарно стават раздразнителни и нападателни. Могат да сдържат негодуванието с години. Считат се за най-хубавите, макар че самочувствието им е под нулата.

Скорпион

Ангелски: Невероятен другар, също толкоз необикновен ухажор. Защитетават тези, които обичат. Усещат неприятностите от километри разстояние. Те имат мощни усеща, които не е толкоз елементарно да изчезнат.

Демоничен: завладяващи и ревностни. Всеки е непрекъснато обвинен в зли планове. Те са склонни да нараняват хората и могат да бъдат разрушителни.

Стрелец

Ангелски: оптимистичен, почтен, свободомислещ. Те имат вяра, че невъзможното е допустимо. Те имат силата да завоюват хората на своя страна. Имат мощно възприятие за вярно и неверно.

Демонични: постоянно не помнят да се съсредоточат върху детайлите. Те са склонни да построяват стени към сърцето си. Понякога нетърпеливи и нетактични. Те одобряват всички в близост за даденост.

 

Козирог

Ангелски: Способен да ви накара да се чувствате обичани и в сигурност. Винаги са там, с цел да ви припомнят, че всичко ще бъде наред. Те са необикновено търпеливи и ще чакат, до момента в който получат това, от което се нуждаят. Те са доста грижовни и постоянно оказват помощ на приятелите си.

Демонични: Те постоянно чакат другите да живеят по техните правила. Студени и отмъстителни. Всички и всичко ги нервира. Те няма да одобряват вашата помощ и препоръки.

 

Водолей

Ангелски: не обичат да съдят за книгата по корицата. Те обичат да виждат другите щастливи. Те желаят да създадат света по-добро място. Те виждат всичко по собствен метод, само че не постановат мнението си на другите.

Демонични: изцяло неспособни да се съсредоточат върху нищо. Кажете им да не вършат нещо  и те ще го създадат напук. Понякога са арогантни всезнайковци. Много саркастични и груби.

Риби

Ангелски: схващат се добре с безусловно всички. Водени са от страсти и обичат да оказват помощ на другите. Искрени и буйни. Те схващат добре хората.

Демонични: Те са положителни в това да се държат като жертва, с цел да ви накарат да се чувствате отговорни. Те могат да бъдат най-отмъстителните хора на света. Те прекарват доста време в мислене и доста малко време, с цел да вършат нещо. Те не виждат по кое време другите са афектирани.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР